Top

Contact

Heb je een vraag aan de Luondo Helpdesk?

Optie 1: stel of zoek je vraag via ons publieke forum (aanbevolen) Op dit forum kun je al je vragen stellen over het reilen en zeilen van je webshop en krijg je van ons en eventueel andere gebruikers tips voor het verbeteren van je webshop. De kans is ook aanwezig dat je hier al direct antwoord op je vraag krijgt, omdat iemand anders deze al eens heeft gesteld. Vragen die via het forum worden gesteld, worden over het algemeen ook sneller beantwoord.

Het Luondo forum

Optie 2: stel je vraag in de facebook groep Club Luondo, net als op het forum zijn hier vele gebruikers van Luondo aanwezig om je met vragen te willen helpen. Wordt lid van de CLub en gooi je vraag in de groep.

De facebook groep: Club Luondo

Optie 3: Stel je vraag rechtstreeks aan ons via een "ticket". Heb je een bug gevonden of mocht je vraag "prive" zijn en wil je geen gebruik maken van ons forum? Geen probleem! Stel dan je vraag aan onze helpdesk en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Verstuur een ticket in de beheeromgeving bij account > mijn tickets 

Optie 4: heb je nog geen luondo account? vul dan hieronder je naam, e-mailadres, onderwerp en je vraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

@